Avaliações de Tokyo Express Oss

Avaliações recentes

5.0
Max
11 julho 2024

Had om 20:50 besteld via thuisbezorgd, ze gingen dicht om 21:30 en moest me bestelling 21:30 , ze bellen mij 21:20 op dat ze de bestelling moeten annuleren omdat ze te weinig rijst hadden😂 (oftewel ze zochten m’n bestelling niet meer te maken), super fijn daarna waren alle restaurants dicht voor afhaal dus moest thuis een Boterham smeren. Hoop dat ze een tia krijgen daar bij de Tokyo express

Evelyn
9 julho 2024
Joost van Veghel
7 julho 2024

Heerlijk, vers, bijzonder smaakvol en aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BISANA
5 julho 2024

Zoals altijd, Snel & Heerlijk gegeten. Bedankt voor de extra sushi 🍱

Jan
1 julho 2024
KJ
1 julho 2024
Michael van den Heuvel
1 julho 2024

Eten was heerlijk! Bezorging heb ik bijna twee uur op moeten wachten.. (zo snel mogelijk stond er) ik heb uiteraard begrip dat het een zondagavond is maar dan kan er toch op zijn minst even gebeld worden dat het later komt? Ik had uiteindelijk zelf na anderhalf uur gebeld en kreeg geen excuses.. Er werd alleen gezegd 'Ja, we hebben het druk de bestelling is al klaar maar we hebben weinig bezorgers'.. beetje jammer..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wesley
25 junho 2024

Super snelle bezorging! Heerlijk eten!

Patrick
22 junho 2024
Edwin Peijnenburg
21 junho 2024

Ik heb net voor de 87ste keer besteld. Zegt genoeg.

Luka
17 junho 2024

Altijd lekker!

Geert
16 junho 2024

Alleen maar afgehaald daar. Zeer vriendelijk personeel, bestelling veel eerder klaar . Top allemaal !!

Tracy McConkey
15 junho 2024

Heerlijk

M Vasileva
12 junho 2024
Gertie van Boxel
8 junho 2024

Het was ontzettend lekker! Sushi was goed, gyoza ook heel lekker!

Márcia
7 junho 2024
Bianca
6 junho 2024

good food but very long waiting time!!

Scheffer
5 junho 2024

Loempia’s waren heel te lang gebakken kapot en smaakte naar olie naar mijn idee zat er ook geen kip in terwijl je daar wel voor betaald Voor de rest was het wel prima

Kocken
4 junho 2024

Heerlijk

Tracy McConkey
25 maio 2024

Super lekker

Michael
25 maio 2024

Eten was lekker, maar wel te laat..

Van de Camp
24 maio 2024

Helaas was de bezorging te laat, dat was erg jammer!

Ingrid Vd Ven
20 maio 2024

Heerlijke sushi snelle levering 👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
17 maio 2024
Daniëlle
12 maio 2024
Dorien Zant
10 maio 2024

Heeeeerlijk!

Werner Neelen
10 maio 2024

Helemaal top!

Ellie
7 maio 2024

Heerlijk zalm poke bowl gegeten!

René
4 maio 2024

Lekker vers en de volgende dag nog lekker. Bezorgd erg snel.

Fatima
1 maio 2024

Eten was smaakvol. Bezorging was op tijd. Alles was top! Ik zal er vaker bestellen.

vos
30 abril 2024

super kwaliteit, heerlijk gegeten

Patrick
28 abril 2024
Janneke verlegh
27 abril 2024

Echt de beste sushi !!

Stefanie
26 abril 2024

Heerlijk gegeten, super vers en op tijd bezorgd!

San
17 abril 2024

Beste sushi van Oss 👍🏻

Bvwj
12 abril 2024

Ik bestel hier al heel lang en Het is nog altijd even goed en lekker

Lies
12 abril 2024

Heerlijk gegeten

Susanne
8 abril 2024

Heel erg lekker! Dank!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cemil
7 abril 2024
Márcia
7 abril 2024
Evelyn
6 abril 2024

Consequent goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Anoniem
6 abril 2024

14.45u besteld en gevraagd om om 17.30u te leveren. Om 17.55u werd er aangebeld... beetje laat. Maar goed, de kwaliteit was weer prima!

K
1 abril 2024
Jannie
30 março 2024

Was weer heerlijk

PK
27 março 2024

Helaas zijn de garnalen krokketjes niet meer voorradig! De pokebowl is heerlijk, bezorging perfect!

Daisy Vallejo Den Brok
22 março 2024

Wij bestellen zeer regelmatig deze pokebowl op t werk, super lekker en goed gevuld, erg jammer dat er deze keer zo weinig avocado in zat, en veel minder edamamaboontjes. De zeewier proefde k ook niet zo vers. Niet wat ik gewend ben van Tokyo Express, Hopelijk de volgende keer weer wat betere verdeling, verder in orde!

Justin
21 março 2024

Altijd lekker!!

Daniëlle Schuurmans
17 março 2024

Heerlijke verse sushi en wokdishes. Snelle en vriendelijke bezorging.

Liza
10 março 2024
Fam. G.
9 março 2024

Was weer lekker!

Luka
6 março 2024

Erg lekker gegeten! Snel geleverd

San
5 março 2024

Perfect

Anoniem
2 março 2024

Het was weer heel lekker! De tataki is heerlijk en ze letten goed op je wensen :-)

Bas
2 março 2024

Miste de edamame bonen

R Schuurmans
24 fevereiro 2024
Renate
24 fevereiro 2024

Snelle bezorging, alles warm en super vers. Heerlijk gegeten!

Miel
24 fevereiro 2024

Ik vind dit de beste afhaal sushi Place van Oss 👍🏻

mieke
23 fevereiro 2024

goed de bestelling lezen zonde van het na brengen.

Altijd lekker!
19 fevereiro 2024
M Sprengers
17 fevereiro 2024

Wij bestellen elke maand en nu zelfs 2 x in 2 weken. Beide keren viel het tegen en dat zijn we niet gewend. Nieuwe kok toevallig? Onverkoopbare “gebakken” rijst. Kip zonder kruim korst maar niet gebakken smakeloos en gekookt! Saus dun en smakeloos. Met verzoek geen gebakken uitjes is niets gedaan enz. We zien het nog 1 keer aan. Voor deze prijzen verwacht ik meer.

Charon
10 fevereiro 2024

De sushi was netjes op tijd bezorgd, en was heerlijk

Daan
4 fevereiro 2024

Heerlijke Sushi! Super vers bereid!

I Derijks
1 fevereiro 2024
Daniëlle
28 janeiro 2024

Gyoza's waren lauw, nori moeilijk te kauwen/taai. Vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A
28 janeiro 2024

Heel snel bezorgd en eten was heerlijk en vers!

Danique
25 janeiro 2024

Beste pokebowls en garnalenloempias !!

Luka
24 janeiro 2024

Erg lekker!

PK
24 janeiro 2024

Vriendelijke bezorging. Prima eten, ik bestel vaker!

Mine
22 janeiro 2024

Ondanks de drukte goed en snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van herpen
21 janeiro 2024
Linda van Ewijk
21 janeiro 2024

Ontzettend lekker en betaalbaar. Netjes op tijd geleverd

V. Tursic
20 janeiro 2024

Kwaliteit is top! Bestelling duurde langer totdat het bezorgd was maar betreft een Zaterdag en de bezorger legde dat netjes uit :)

Ingrid
18 janeiro 2024

Heerlijke poke bowls.. echt het proberen waard.. en het bezorgen is netjes op tijd.. het is dan wel een doordeweekse dag..

Luna
7 janeiro 2024
Emile Zitter
6 janeiro 2024
Menno
5 janeiro 2024

Heel goed en aardige mensen

Amber
5 janeiro 2024

Altijd super lekker en snelle service!!

Jan
27 dezembro 2023

Zoals steeds: perfecte en lekkere sushi

N. Driessen
27 dezembro 2023
Helene
27 dezembro 2023
Anna
14 dezembro 2023

Te weinig sojasaus bij een grote bestelling.

Ellis
9 dezembro 2023

Altijd goed

PK
7 dezembro 2023

Lekker, vers en fijne bezorging

Linda
30 novembro 2023
Menno
29 novembro 2023

Oooooh wat heerlijk Dat was genieten !!!!!!

Timmers
28 novembro 2023
Ellen
25 novembro 2023

Zoals altijd, was het eten weer lekker, en bezorging op tijd.

Ilse
25 novembro 2023

Om 18.00 besteld met als bezorgtijd 19.30. Werd echter pas om 20.45 geleverd (nadat ik zelf gebeld had)

San
24 novembro 2023

Bestel hier altijd Maar deze keer echt slecht helaas. Eten was koud geen stokjes en geen soja saus En bezorgtijd 1:15 is voor jullie doen wel erg lang. Jammer Tokyoexpress

Simone
20 novembro 2023

Eten veel te laat en de bestelde warme gerechten waren dus inmiddels koud en doorweekt door de stoom.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
1 novembro 2023

Super lekker eten, vriendelijke bediening en altijd op tijd klaar

Ronnie
30 outubro 2023

Weer iets vergeten, nu geen stokjes meegeleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
29 outubro 2023

Beste pokebowls van oss

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn Sprengers
29 outubro 2023

Iets minder dit keer. Bestellen ging rommelig (website van slag?) en twijfels over gaarheid garnalen (dus niet opgegeten)

Kocken
29 outubro 2023

Heerlijk, zoals altijd.

Linda
21 outubro 2023

We bestellen vaker sushi en hapjes en zijn altijd tevreden over de kwaliteit. Helaas vonden wij de sushi dit keer van slechte kwaliteit, de sushi viel uit elkaar, waren erg groot en de sushi met zeewier waren slap en smakeloos. De Gyosa was koud en daardoor niet lekker. Erg jammer, juist omdat we tot nu toe goede ervaringen hadden.

Patrick
21 outubro 2023
San
20 outubro 2023

Perfect zoals altijd👌🏻

Geertje
15 outubro 2023

Weer heerlijk gegeten. Alleen had het deze keer iets warmer mogen zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miel
12 outubro 2023

Mijn favoriete sushitent in Oss 😉