Reviews


4 stars after 997 reviews
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken 5/25/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed weer! 5/24/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en dus smakelijk gegeten 5/23/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker makkelijk wij doen dit al vaker 5/20/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer geweldig lekker en goed verzorgt, zoals we dat gewend zijn! 5/13/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg tevreden 5/13/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas moesten wij lang wachten op ons bestelling, maar gelukkig was het lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste! 5/11/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we bestellen regelmatig. altijd heerlijk goede kwaliteit. top. 5/7/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 5/4/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/30/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hebben dit keer bijna twee uur moeten wachten op de bestelling. Toen ik erover belde kreeg ik alleen het excuus te horen dat het druk is. Daar heb ik niets aan. Kwestie van goed ondernemen. En als je wilt dat klanten nogmaals bestellen, moet je ze in zo'n situatie tegemoedkomen. Neem een voorbeeld aan Domino's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur gewacht op de bestelling ... vannacht allebei ziek... jammer, nooit problemen gehad met Tokyo expres This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, wij bestellen hier steeds vaker. 4/27/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten weer helaas door drukte niet goed warm. 4/24/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 4/19/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/15/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed, zeer tevreden ook de kwaliteit is top 4/12/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijk vers! 4/10/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, snel bezorgd 4/9/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten en bezorgd op het aangegeven tijdstip, Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd, heerlijk vers en een nette correcte bezorger. 👍🏻 4/6/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur en 10 minuten gewacht ..... na bellen excuses gekregen en vlak voor levering belden ze nogmaals op met excuses..... Maar vond het wel lang duren.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 3/29/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tataki was niet super vers, rest super vers en lekker! Service ook top en mooi op tijd!!! 3/29/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vers, heerlijk, snel, top! 3/28/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was er niet gekeken naar de geplaatste opmerking bij de bestelling. 3/25/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service 3/23/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede service, 1 gerecht was men vergeten toen wij belden waren ze er al mee onderweg, super 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd, en alles even heerlijk! Aanrader 3/16/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optijd en heerlijk! 3/15/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, was alleen erg vroeg. Eerder dan tijd die afgesproken was. Ging daardoor maar net goed 3/14/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker 3/14/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer héérlijk! Bedankt en tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, keurig verzorgd, mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit. Gewoon Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi heerlijk.. zowel gebakken banaan als loempias niet lang genoeg gebakken.. 3/9/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 3/7/2019
Tokyo Express 4 stars after 997 reviews
Tokyo Express