Reviews


4 stars after 1217 reviews
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar 2/27/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede snelle bezorging ruim op tijd, overzichtelijke website. De kwaliteit was perfect heerlijk verse sushi 2/27/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet bij ieder gerecht staat een foto This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer van een goede kwaliteit👍 2/21/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten! De bezorger kwam ook netjes op tijd ondanks de regen en harde wind. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna twee uur moeten wachten. Echt te lang... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
20minuten op mijn bestelling moeten wachten terwijl ik aangegeven had hoe laat ik hem op zou komen halen. Niet klantvriendelijk 2/15/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wel een uur te laat ivm Valentijnsdrukte, maar dat deed niets af aan de goede kwaliteit. Het was weer heerlijk. Had het alleen fijn gevonden om geïnformeerd te worden dat het een uur later zou worden. Ik had ruim op tijd besteld! Ter compensatie klein flesje wijn gekregen. 2/15/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half 7 besteld, pas om 9u geleverd, terwijl de indicatie 60 minuten was. Jullie moeten dan op zijn minst klanten op de hoogte brengen dat het zoveel langer gaat duren. Dit is geen klein beetje vertraging meer. Eenmaal bezorgd, was het eten wel weer heel lekker! 2/15/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde ander half uur we de bestelling ontvingen dat nog niet eens tijdens het avond eten. En dan nog niet eens iets ter compensatie aanbieden... 2/14/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We zitten nog steeds op de sushi te wachten (AL TWEE UUR).... net voor de 2e x gebeld en er werd weer beloofd dat het eraan kwam. 2/14/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Foto’s bij alle producten 1/29/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel heel vaak, maar ik heb nog nooit zo lang moeten wachten op mijn bestelling! Ik begrijp dat het zondag is, maar 2 uur wachten terwijl 1 uur is aangegeven is echt te lang!! De bestelling kwam pas om 20:40. 1/27/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang bijna 1:30 snap ook dat het heel erg druk is hebben heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd, goed gevulde poke bowl en ze belden van tevoren eventjes! Top! Op de site mag alleen wat meer info staan over wat de inhoud is van bijvoorbeeld gyoza (welke soort vulling) en welke saus er in de poke bowl zit. Verder helemaal top! 1/24/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
goede smaak, lekker veel vlees. 1/24/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top! En sneller bezorgd dan verwacht. 1/17/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren heel tevreden . 1/13/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer héérlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede en snelle service van sushi met goede kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/11/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was prima, helaas de eetstokjes vergeten. Sushi eten met een vork is toch niet hetzelfde... 1/9/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten 1/4/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/2/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een erg grote bestelling gedaan voor nieuwjaar, maar het was toch optijd en hartstikke lekker, zeker aan te raden! 1/1/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas later dan afgesproken en een incomplete bestelling. Maar wel lekker en alles wat de eerste keer niet mee is gekomen werd wel direct nabezorgd. 1/1/2020
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 3 uur gewacht op onze sushi. Geen communicatie vanuit vestiging maar zelf 2 x moeten bellen. Gelukkig was de kwaliteit van de sushi wel goed. 12/31/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, op tijd geleverd en nu al drie besteld en heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de eerste keer dat wij iets besteld hebben!!! TOP. Dit doen wij vaker. 12/28/2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw in alle opzichten naar volle tevredenheid 12/27/2019
Tokyo Express 4 stars after 1217 reviews
Tokyo Express