Reviews


4 sterren na 952 reviews
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle service 23-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer goede service, 1 gerecht was men vergeten toen wij belden waren ze er al mee onderweg, super 👍 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd op tijd, en alles even heerlijk! Aanrader 16-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Optijd en heerlijk! 15-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima, was alleen erg vroeg. Eerder dan tijd die afgesproken was. Ging daardoor maar net goed 14-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
lekker 14-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer héérlijk! Bedankt en tot de volgende keer Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, keurig verzorgd, mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit. Gewoon Top Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi heerlijk.. zowel gebakken banaan als loempias niet lang genoeg gebakken.. 9-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super 7-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
makkelijk, lekkeren snel!! 4-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima service en eten! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-3-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima service 28-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat ik de verkeerde cola kreeg, had light besteld, maar kreeg regular 27-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi's zijn best prijzig. De pokebowl zijn super lekker Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 24-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke verse sushi. Top. Elke keer weer.. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 24-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 24-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was bijna klaar toen ik aan kwam ,dus vers gemaakt. Het was erg lekker, helemaal goed !! 21-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
gewoon lekker 20-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 19-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
30 minuten later de bestelling ontvangen zonder een actieve reactie, dat kan beter. Moest zelf bellen voor status en een kleine attentie voor de extra wachttijd was er helaas niet. Eten was goed! 18-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Slordig, zat een haar in en was gewoon niet zo terwijl het normaal het anders wel goed is. Beetje jammer van 30€ Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goede sushi! 14-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
snelle bezorging, netjes verpakt en goede kwaliteit 14-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed, lekker zoals altijd! Snelle service!👍🏻 9-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-2-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer tevreden over kwaliteit en prijs! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Erg lekker... jammer dat jullie niet verder bezorgen dan oss. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde wel even maar de sushi en de pokebowl waren heerlijk en vers Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk zoals altijd! 26-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging, lekkere sushi! 24-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goede snelle levering. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
19-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gelukkig was nu alles warm Van de week was dit niet het geval 19-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goed👍🏻 16-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten is altijd heerlijk vers en de bezorger ook altijd vriendelijk! 14-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten is echt heerlijk, maar service kan echt beter... Ruim 2 uur moeten wachten! Bij het afleveren geeneens excuus. Dat kan beter lijkt me zo! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk en goed verzorgd! Lekkere verse sushi! Aanrader! 11-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-1-2019
Tokyo Express Oss Molenstraat 9 0412-785443
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Tokyo Express 4 sterren na 952 reviews
Tokyo Express